לפעמים אנחנו מרגישים שצריך להזיז הר גדול וכבד כדי לאפשר משהו. לפעמים אנחנו מייחלים לתנועה חדשה או שינוי, אבל התחושה שלנו היא הפוכה וזה מעמיק את התקיעות. המאמר מציע שלושה תרגילים מאוד פשוטים שיעזרו לנו לחולל מחדש תנועה והם דורשים מאיתנו רק להסכים. יש גם חכם סיני בסוף:)
לקריאההעוגן הפנימי הוא זה שהכי נאמן לנו, זה שיודע למה אנחנו זקוקים ושואף לאיזון מתמיד גם בזמן של טלטלות. דרך המאמר נוכל להבין טוב יותר מה יש לו להציע לנו, מתי הוא עומד לרשותנו ובאילו דרכים נוכל לחזק את הקשר אליו- גם אם נדמה לנו שאיבדנו את הקשר איתו או שהוא מעולם לא היה נוכח בחיים שלנו.
לקריאהכשאנחנו נחשפים לאירוע או חוויה שמעמתת אותנו עם רגש מטלטל, זה יכול להיות גם פתח לחקירה עצמית ולהתרת דפוס ישן שמלווה אותנו כברת דרך. בעזרת שלוש שאלות מנחות נוכל לנוע צעד צעד כדי לשחרר את הרגש ובעיקר את עצמנו מלחוות אותו שוב ושוב.
לקריאהאיך נוכל להתבונן באור חדש דווקא על החלקים שאנחנו הכי מנסים להסתיר והכי פחות אוהבים בעצמנו? המאמר מציג דרך פשוטה ופרקטית לשנות לעצמנו את המציאות וליצור נרטיב אישי וחדש שגם הכי נאמן למי שאנחנו באמת.
לקריאההפער הוא המרווח הבלתי נראה אבל לגמרי מורגש בחיים שלנו, הוא מעורר תסכול, תחושת תקיעות וחוסר סיפוק. אנחנו יכולים לבנות עבור הפער הזה גשר ואפילו לשנות את המציאות שלנו דרכו. אנחנו ממש לא חסרי אונים, יש לנו חופש בחירה ויצירה ריבוני.
לקריאההאם הדחיינות היא באמת ביטוי של עצלנות וחוסר התמדה? ספויילר: לא. לדחיינות יש תפקיד משמעותי בחיים שלנו. ברגע שנבין את המקור של הדחיינות נדע איך לזהות אותה בדרך ומה היא באמת מבקשת מאיתנו בעצם.
לקריאהלפעמים אנחנו מקדישים את עצמנו לתהליכי שינוי והתפתחות עמוקים. היעד שלנו הוא לחיות בחופש, ליצור חדש ולממש את עצמנו. אבל מה קורה בדרך לשם? כשאנחנו משאירים מאחור זהות ישנה אבל עדיין לא מזוהים עם החדשה? ואיך כל זה קשור לזכייה בלוטו?
לקריאה